Přeskočit na obsah

Říjen – přišel s podzimem, barví listí, krátí den…

Díky pandemii koronaviru i přístavbě školy prožíváme úplně jiný školní rok než jindy. Všechny akce, jako například plavání, divadelní představení i vítání občánků byly zrušeny. Od října fungovala pouze logopedie pod vedením paní učitelky Mgr. Pavly Vašenkové, ale i ta byla od 22.10. zrušena. V provizorních podmínkách je provoz při větším počtu dětí čím dál více náročnější, zvláště při podzimním chladném a deštivém počasí. Jsme ale rádi, že školka stále funguje, můžeme se setkávat se svými kamarády a rozhodně se nenudíme.

Společná oslava Dne stromů byla také zrušena, ale děti z obou tříd stromům popřály k jejich svátku alespoň na vycházce do lesa a dokonce jim přinesly dárečky. Ptáte se jaké? Ozdobili jsme je jablíčky a  mrkvičkami, aby je navštívila lesní zvířátka a bylo jim spolu veseleji. Děti stromy také pohladily a poděkovaly jim za to, co pro naši planetu znamenají.

Všem našim blízkým a lidem nejen na Hutisku přejeme v této době hlavně zdraví a ať se nám všem ten ošklivý virus raději už zdaleka vyhne!