Přeskočit na obsah

Informace ke školnímu roku

Šatnové skříňky

Každý žák má svou vlastní šatnovou skřínku, kterou si musí uzamknout visacím zámkem. Kupte zámek s průměrem očka 6 mm.

Přezůvky a boty do tělocviku

Žák je povinen se po příchodu do školy přezout. Kupte přezůvky se světlou podrážkou. Pro výuku tělocviku kupte tenisky se světlou podrážkou.

Sešity a pomůcky pro výtvarnou výchovu a pracovní činnosti

Veškeré sešity, výkresy a další výtvarné potřeby zajišťuje škola hromadně. Prostřednictvím Bakalářů obdržíte přehled poskytnutých pomůcek a cenu.

Nepovinné předměty, zájmové útvary

Žáci se do NP a ZÚ přihlašují písemnou přihláškou, kterou obdrží od svých třídních učitelů, případně od vedoucího v prvním týdnu. Předpokládaný termín zahájení NP a ZÚ je od pondělí 18. 9.

BAKALÁŘI

I v tomto školním roce budeme ke komunikaci s rodiči, k omlouvání nepřítomnosti a jako elektronickou žákovskou používat program BAKALÁŘI. Pro zjednodušení přístupu jsme povolili rodičům změnu hesla (můžete si tedy nastavit vlastní heslo)

Platby

Veškeré platby budou v tomto školním roce probíhat bezhotovostně. Budeme využívat nový modul, který je součástí Bakalářů. Podrobnější informace dostanete v Bakalářích.

Plavání – ZMĚNA !

V letošním školním roce se výuka plavání bude týkat pouze žáků 2. a 3. třídy. Výuka plavání bude zahájena ve středu 6. 9. a poslední lekce bude ve středu 8. 11.