Přeskočit na obsah

Výlet na rozloučenou

V úterý 21.června si všechny třídy naplánovaly tradiční závěrečný výlet na rozloučenou před prázdninami. Nejmenší Berušky si zvolily trasu na Posklu, tentokrát trošku delší, než bývá jejich obvyklá procházka. Na vrcholku si z batůžků vybalily dobroty od maminek a už jen občerstvení v přírodě pro ně bylo velkým zážitkem. Potom mohly dalekohledem pozorovat protější vrchol Radhoště, což je velmi bavilo a udivovalo je, že je všechno najednou tak blízko.
Třída Rybiček se na přání dětí vypravila trochu dál. Autobusem jely na Prostřední Bečvu, kde měly domluvenou návštěvu u koní. Samotná jízda autobusem vzbuzovala nadšení a co teprve jízda na koni. Zájemci se totiž mohli i projet.
Nejstarší děti ze třídy Žabiček jely na výlet také autobusem, ale opačným směrem na Zákopčí. V příjemném prostředí u pomníku Ch. Masarykové se občerstvily a paní učitelky je seznámily s tím, kdo je ta paní a proč má pomník právě u nás. Potom se lesem vydaly na cestu zpět a z vrcholku kopce se jim otevřel krásný pohled , kdy měly Hutisko jako na dlani. Mohly pozorovat své domky, školu i jiné známé budovy.
Se školkou jsme se tedy pro letošní školní rok rozloučili, některé děti už odjely na dovolenou, některé se o prázdninách ještě na pár týdnů do školky podívají. Nezbývá než popřát všem pěkné prázdniny bez mráčků doma i na obloze.

Foto v galerii MŠ