Přeskočit na obsah

Zápis do MŠ

Žádosti o přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání na školní rok 2021/2022 si můžete stáhnout z webových stránek zde

Vyplněné žádosti o přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání budeme přijímat formou osobního podání ve čtvrtek 6.5.2021 v době od 12.30 – 16.00 hod. v jídelně ZŠ (boční vchod do jídelny ZŠ)

Podle § 37 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů je možné osobní podání:
v případě osobního podání žádosti zákonným zástupcem dítěte se budou přijímat žádosti a kopie očkovacího průkazu v jídelně ZŠ, kde může být pouze 1 zákonný zástupce se zakrytým nosem a ústy, při vyšší koncentraci osob budou zákonní zástupci dětí čekat venku a dodržovat rozestupy 2m.

Podmínkou přijetí dítěte do MŠ je podle § 50 zákona o ochraně veřejného zdraví je splnění povinnosti podrobit se stanoveným pravidelným očkováním, nebo mít doklad, že je dítě proti nákaze imunní nebo se nemůže očkování podrobit pro trvalou kontraindikaci. Tato povinnost se netýká dítěte, které plní povinné předškolní vzdělávání.

V současné situaci nenavštěvujte osobně praktického lékaře. Pro doložení této povinnosti zákonný zástupce:

  1. Prohlásí, že je dítě řádně očkované (čestné prohlášení ke stažení zde)
  2. Doloží kopii očkovacího průkazu

Ředitelka školy porovná očkovací průkaz s očkovacím kalendářem, v případě, že dítě nebylo očkováno podle očkovacího kalendáře, musí zákonný zástupce kontaktovat praktického lékaře a vyžádat si od něj potvrzení, že je dítě proti nákaze imunní nebo se nemůže očkování podrobit pro trvalou kontraindikaci.

Informace na tel. čísle 721 912 331