Přeskočit na obsah

Slavnostní akademie k 50.výročí otevření školy

Ani se tomu nechce věřit, ale je tomu tak. Pamětníci si možná vzpomínají na velkou jámu uprostřed pole, bagry, jeřáb a spoustu nákladních aut odvážejících hromady hlíny, po kterých zůstávaly na silnici blátivé stopy…Od té doby uteklo opravdu 50 let! To už je velký důvod k oslavě. Protože naše školka je nedílnou součástí školy, slavili jsme samozřejmě také.

Zájemci z řad veřejnosti si mohli v sobotu 27.května prohlédnout prostory přístavby i novou třídu pro nejmenší děti. Následovala slavnostní akademie v tělocvičně, kde vystupovaly také děti z mateřské školy. Maličké Berušky si ještě rády hrají s plyšáčky. Proto si připravily milé vystoupení, při kterém jim asistovali plyšoví medvídci. Děti ze třídy Rybiček předvedly své pěvecké dovednosti při interpretaci známé původní písně Leonarda Cohena Hallelujah. Text písně i básničky paní učitelka Dana Klimková upravila podle potřeb dětí.

Nejstarší děti ze třídy Žabiček vystoupení prožívali už jako opravdoví školáci a zpěv i básničku se snažili předvést s velkou zodpovědností. Nezbývá než popřát naší milé škole do dalších let samé dobré pedagogy, provozní zaměstnance a šikovné a spokojené děti i rodiče.

Foto v galerii MŠ